Że się nowe psujo a stare to, panie, złomy so...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac_ek
    RS
    • 2009
    • 1733

Zamieszczone przez shok
    to trochę chwyt poniżej pasa.
    Zamieszczone przez shok
    I wcale nie mam nic za złe jak ktoś mi zwróci na to uwagę.
    no to jak w końcu ? można czy nie :lol:

shok, zmień sobie przeglądarkę na FF, dodaj sobie Polski słownik poprawnej pisowni i problem znika częściowo - Ja też mam spore problemy z ortografią, ba nawet mam papier na to, dlatego piszę wszystko z ogonkami i staram się maksymalnie poprawnie gramatycznie i ort. Ale na ogół nie zwracam ludziom uwagi na ich pisownie, no chyba, że są jakieś mega byki - to tylko cytując biorę na czerwono i tyle

a i jeszcze info dla Prometeuszy ;-)
    w sygnaturce można sobie dodać link

BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
    - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• r2r
      RS
      • 2008
      • 4721
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Matko Boska, Kyrie Elejson...

Czy w takim wypadku, waszym zdaniem O2Tour z silnikiem, dajmy na to, 1.6 MPI - też będzie takim bublem? Toć to sprawdzona fura przecie, silnik podbno taki że pieruny siarczyste go nie złamią.....a wychodzi tu, że jeno 200kkm przejedzie.

Nie rozumiem jednego - z jednej strony tuziny teamtów a w nich zadowolenie z eksploatacji, teraz nagle ogólna wątpliwość i z założenia nastawienie na przeciętność nawet w nowym aucie.
      Artur

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Zamieszczone przez r2r
        z silnikiem, dajmy na to, 1.6 MPI - też będzie takim bublem
        nie

[ Dodano: Pią 07 Sty, 11 06:41 ]
        Zamieszczone przez r2r
        z założenia nastawienie na przeciętność nawet w nowym aucie.
        no po octavii wiele więcej niż przeciętności to bym się nie spodziewał jednak
        no może takiej porządnej przeciętności.
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• loyd
          RS
          • 2010
          • 2342

Zamieszczone przez shok
          Europa zachodnia to się skonczyła w latach 90tych...
          Możesz tę światłą myśl rozwinąć jakoś ???

Komentarz

• shok
            RS
            • 2009
            • 2070
            • Octavia I (1U2)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez loyd
            Zamieszczone przez shok
            Europa zachodnia to się skonczyła w latach 90tych...
            Możesz tę światłą myśl rozwinąć jakoś ???
            Hm nie wiem zbytnio jak to zacząć.Ale napisze najprościej jak potrafie.
            Niemiec miał ok.2000marek ,dzis ten sam "robol" ma +/- 1200Euro.Tyle ,że kiedyś chleb kosztował 1marke dziś 1Euro(mowimy o takim najtanszym chlebie z sieci np. HL)
            Kebab kosztował 2marki ,dziś 4Euro.
            Kiedyś nie było tak wysokich opłat drogowych-związanych niby z ekologią jak dzisiaj.W Polsce nie ma różnicy: gaz diesel,benzyna.A np. Holandia za diesla chce prawie 300%podatku więcej jak za benzyne.Octawia benzyna 1.6 Wegenbelasting per kwartaal: € 131 E a za Octavia 1.9 TDi Wegenbelasting per kwartaal: € 308 E wiadomo ekologia :wink:
            W latach 90 niemcy były zwane reich.Dziś już tak nie jes.Otworzyły się granice i zaczeły się problemy z pracą.Tak,tak dziś już nie ma przebierania w ofertach ,dziś się bierze co jest.Mam rodzinę i przyjaciół którzy rozjechali się po Europie(troche przykre).I to nie są ludzie którzy robią za muła a w Polsce udają "wygranych biznesmenów" Mówią o wadach i zaletach bycia w danym kraju.
            Jeżeli kolega ma super prace i zarobki ,ale sąsiad stracił prace to pośrednio i kolega ma gorzej.
            Jest 100%razy lepiej niż w RP-widać po ludziach co skosztowali "zachoniego chleba" i o powrót im nie w głowie ,ale dużo gorzej niż w latach 90tych.
            Możesz się z tym nie zgodzić i napisać ,że piszę bzdury ale ja tak to widzę.

Komentarz

• loyd
              RS
              • 2010
              • 2342

Może i coś w tym jest co piszesz .....

Komentarz

Pracuję...